Over ons

Saray Solutie Advocatuur is gevestigd aan de Benoordenhoutseweg 23 in Den Haag. Saray Solutie Advocatuur staat bekend om haar specialistische rechtshulp aan zowel particulieren als ondernemers. Het kantoor onderscheidt zich door een informele maar professionele werkwijze. De dienstverlening van de advocaat is puur gericht op het behartigen van de belangen van haar cliënt. Net als haar cliënten gaat zij een uitdaging niet uit de weg. Onze advocaat staat dan ook klaar om u bij de meest uiteenlopende juridische kwesties bij te staan.

Saray Solutie Advocatuur hanteert een concurrerend uurtarief, maar behandelt ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand, in de volksmond ook wel Pro Deo genoemd. Saray Solutie Advocatuur wil de drempel naar de advocaat laag houden.

U bent welkom op het inloopspreekuur van Saray Solutie Advocatuur waarbij het eerste kennismakingsgesprek kosteloos is, en een duur heeft van maximaal een half uur. Let wel dat u voor het eerste kennismakingsgesprek een afspraak dient te maken met het secretariaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *